13-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında Fransa’da Universite Angers’de düzenlenen Erasmus International Teaching Week organizasyonuna Erasmus Öğretim Hareketliliği kapsamında katılmış bulunmaktayım.  5 gün boyunca her gün 3 saat olmak üzere Pazarlama Fakültesi öğrencilerine Stratejik Marka Yönetimi konusunda ders verip, Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen akademisyen meslektaşlarım ile temaslarda bulundum.

Bu yıl altıncısı düzenlenen bu organizasyonun son gününde yapılan fuarda, Çankaya Üniversitesi’mizi tanıtma fırsatı da buldum, üniversitemize ait bilgiler paylaştım ve ortaklık anlaşmaları yapmak için adımlar attım.

Hem akademik, hem de tanıtım faaliyeti olarak son derece faydalı olduğunu düşündüğüm bu ve benzeri organizasyonlara katılmanın, hem akademisyen olarak profesyonel gelişimimize, hem de üniversitemizin kurumsal tanıtımına büyük katkı sağladığını görmüş bulunuyorum.