Çankaya Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileri ile gerçekleştirilen Beyoğlu Çikolata Fabrikası Gezisinden Kareler…(Doç. Dr. İrge ŞENER, 29 Aralık 2021)

100’ün üzerindeki çikolata çeşidini, son teknoloji makinalarla donatılmış, konusunda uzman teknik personeliyle lezzet ve kalite yönünden tatmin edici bir üretim prosedürü ile tüketicinin beğenisine sunan, 50 ülkeye ihracat gerçekleştiren Beyoğlu Çikolata öğrencilerimize üretim aşamalarını ve faaliyetlerini gözlemleme imkanı sağlamıştır.  Beyoğlu Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı Sn Halil Ölçücüer girişimcilik  ile ilgili değerli deneyim ve görüşlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır.