Çankaya Üniversitesi İşletme Bölümü’nün CCN Group Organizasyonel Gelişim Uzmanı Yakup ÇAĞLAR ile Gerçekleştirdiği Kariyer Semineri Etkinliğinden Kareler (4 Ocak, 2023)

Daha Fazla
Çankaya Üniversitesi İşletme Bölümü’nün INTECRO Robotics İnsan Kaynakları Sorumlusu İlayda ÖZKAN ile Gerçekleştirdiği Kariyer Semineri Etkinliğinden Kareler (14 Aralık, 2022)

Daha Fazla
Çankaya Üniversitesi İşletme Bölümü’nün ODS Danışmanlık Yönetici Ortak ve GBD Direktörü Mehmet AKSÜRMELİ ile Gerçekleştirdiği Kariyer Semineri Etkinliğinden Kareler (30 Kasım, 2022)

Daha Fazla
Çankaya Üniversitesi 25. Yıl Etkinlikleri Kapsamında İşletme Bölümü’nün gerçekleştirdiği Coca-Cola İçecek Grup İnsan Kaynakları Direktörü Ebru ÖZGEN ile Pandemi Süreci ve Gelecek İnsan Kaynakları Yönetimi Politikaları Etkinliğinden Kareler (08 Nisan,2022)

Daha Fazla
Çankaya Üniversitesi 25. Yıl Etkinlikleri Kapsamında İşletme Bölümü’nün gerçekleştirdiği KAGİDER Başkanı Emine Perviz Erdem ile Kadın Girişimciliği Farkındalığı Etkinliğinden Kareler (22 Mart,2022)

Daha Fazla
Çankaya Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileri ile gerçekleştirilen Beyoğlu Çikolata Fabrikası Gezisinden Kareler…(Doç. Dr. İrge ŞENER, 29 Aralık 2021)

Daha Fazla
MAN 426 Brand Management Dersi Kapsamında Coca-Cola İçeçek(CCI) Firmasına Saha Gezisi, Doç. Dr. Elif Akagün Ergin (18 Aralık 2019)

Daha Fazla
MAN 499 Dersi Kapsamında Agarta Bitkisel Kozmetik Üniversitesi İş Birliği Projesi, Doç. Dr. Elif Akagün Ergin

Çankaya Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileri, MAN434-Retailing IKEA gezisi

TÜBİTAK-1601 Girişimcilik Sertifika Programı, Doç. Dr. İrge ŞENER