×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Çankaya Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümü öğrencilerinin, Man-499 kodlu alan çalışması dersi kapsamında, 85 yıldır perakende mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren Soykan Marketler Zinciri’nin , üniversite sanayi işbirliği programı adı altında gizli müşteri projesi (Mağaza satış personelinin davranış ve tutumu, müşterinin mağazaya olan sadakatini ve müşterinin satın alma kararını doğrudan etkiler mi ?)  çalışmasının ilk safhası tamamlanmış olup, projenin ilk 7 haftasındaki çalışılan konular ve alınan sonuçlar, aralarında şirket yönetim kurulu ,üst düzey yöneticiler, bölge müdürleri ve okulumuzun işletme bölüm başkanı Doç. Dr. Ayşegül TAŞ , proje koordinatörü Doç. Dr. Elif AKAGÜN ERGİN’in katılımlarıyla,  projeyi yürüten işletme bölümü 4. sınıf öğrencilerinin sunumu gerçekleştirilmiştir.

Yapılan sunumda projenin yapılış süreçleri ve alınan sonuçları analiz halinde paylaşılmış ve projenin nasıl ilerleyeceği hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Projenin ikinci safhası olan 7 haftalık süreçte alınması gereken önlem ve tedbirler konuşulmuş olup, bir sonraki süreçte neler yapacağımız konusunda ikinci bir görüşme ve sunum tarihi
belirlenmiştir.