×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

COVID 19 pandemisinin oluşturduğu etkileri gözönüne alarak, sadece 2019-2020 Bahar yarıyılında geçerli olmak üzere, notlandırma sisteminde geçici değişikliğe gidilmesine karar verilmiş olup, Üniversite Senatosunun 22 Nisan 2020 tarih ve 2020/10-03 sayılı kararı ile kabul edilmiştir: bkz

Esnek Not Sistemi olarak isimlendirilen bu sistemden faydalanmak isteyen öğrencilerin, isteklerini 10 Temmuz 2020 Cuma günü saat 17:00’a kadar ıslak imzalı dilekçe ile bölüme bildirmeleri gerekmektedir.

Esnek Not Sistemi hakkında bilgi edinmek için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT: Örnekte tarih, ad-soyad, imza gibi kırmızı renkle belirtilen yerler siyah renk ile yazılmalıdır. Dilekçe, tükenmez mavi kalem ile imzalanarak, dilekçenin taranmış hali ozkan@cankaya.edu.tr adresine e-posta ile gönderilmelidir.