×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Çankaya Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi olan R. Arzu Kalemci, 2018’den bu yana UNESCCO Türkiye Millî Komisyonu Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İhtisas Komitesi üyesi olarak görev yapmaktadır. Görev süresi boyunca;  10-11 Aralık 2018 tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleşen UNESCO Türkiye Millî Komisyonu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi UNESCO Sürdürülebilir Barış İçin Eğitim Kürsüsü işbirliğinde kız çocuklarının eğitimine yönelik fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik (STEM) Okul Projesi, 2019 yılında  Diyarbakır’da gerçekleşen kız çocuklarının eğitimine yönelik STEM Okul Projesinde ve 10-11 Ekim 2019 tarihlerinde Kocaeli’de kız çocuklarının eğitimine yönelik 6. ve 7. sınıfta okuyan Türk ve Suriyeli olmak üzere 600 kız öğrenciye verilen STEM Okul Projesi’nde görev almıştır. Kalemci, 30 Nisan 2019 tarihinde UNESCO Türkiye Millî Komisyonu ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) işbirliğinde İstanbul’da “Herkesin Kazanacağı Formül: Kadın İstihdamını Arttırmak” başlıklı çalıştaya konuşmacı olarak katılmıştır. Buna ek olarak Kalemci, 2-6 Eylül 2019 tarihleri arasında Koç Üniversitesi UNESCO kürsünün gerçekleştirdiği “Sürdürülebilir Kalkınma İçin Kadının Güçlendirilmesi Yaz Akademisine” katılmıştır.